Lidmaatschap

Geachte leden, Vanaf seizoen 2021 zal de ledenservice voor HSV Voorwaarts niet meer door de Sportfederatie Groningen Drenthe maar door Sportvisserij Nederland worden uitgevoerd.Dit houd in dat Sportvisserij Nederland alle zaken omtrent betaling en verzending van de vispassen zal gaan verzorgen.

Voordeel van deze aanpassing is dat de kosten voor de vispas voor 2021 gelijk kunnen blijven,waardoor u als lid( of nieuw aankomend lid) nog steeds voor een zeer gunstig tarief het hele jaar kunt blijven vissen!

Leden welke gebruik maken van de automatische incasso hoeven niets te doen. De contributie zal rond begin november geïncasseerd worden, de vispas zal dan tijdig worden toegezonden. Leden welke gebruik maken van een acceptgiro betaling: Let bij ontvangst op het nieuwe bankrekeningnummer waarop de betaling moet plaats vinden.

Let op: de Vispas is geldig gedurende het lopende kalenderjaar. Het opzeggen van de vispas voor het komende kalenderjaar moet voor 1 oktober van het lopende jaar gebeuren.

Om u als lid nog beter van dienst te zijn kunt u bij vragen of bijzonderheden ( bv betaling voldaan ,maar vispas niet ontvangen ) direct contact opnemen met Sportvisserij Nederland.

De contactgegevens voor leden voor vragen m.b.t. de vispas zijn; Ledenadministratie@vispas.nl of 0900-2025358 ( €1,00 per gesprek) en eventueel MijnSportvisserij. https://www.mijnsportvisserij.nl Uiteraard mag u ten allen tijden contact opnemen met de ledenadministratie van HSV Voorwaarts.

Contributie 2022

Hiervoor betaald u 36,00
Hiervoor betaald u 14,00 euro
Nachtvis toestemming , hiervoor betaald u 10,00 euro
3e hengeltoestemming, hiervoor betaald u 25,00 euro

U kunt tevens de vispas verkrijgen bij hengelsport Sappemeer

Voor meer info kunt altijd terecht bij onze secretariaat hsvvoorwaartssappemeer@gmail.com of info@hsvvoorwaartssappemeer.nl